Tirane, ofroj vend pune Agjent/e shitjesh
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Agjent shitje | Menaxhim shitje
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Kompania BEAL GROUP
Ofron vend pune Agjent Shitjesh M/F
. Përgjegjesitë kryesore :
• Përgjegjës për menaxhimin e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët;
• Të realizoj planin dhe prezencën e produkteve të vendosura nga kompania në zonën e tij;
• Të njohë në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë, si dhe produktet e konkurrentëve;
• Përgjegjës për mirëmbajtjen e rrjetit ekzitues të klientëve dhe indentifikimin e klientëve të rinj;
• Ndërton, mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta;
• Inicion plane veprimi për krijimin alternativash të reja për shitjen e produkteve të kompanisë;
• Përgjegjës për ndjekjen e proceseve të punës sic përcaktohet në udhëzimet e shitjeve dhe në përputhje me objektivat e përcaktuara nga kompania;
• Përgjegjës për ndjekjen e debive në zonën që mbulon;
• Negocion me klientët për pozicione më të mira dhe prezencë më të madhe të produkteve;
• Komunikon në mënyrë profesionale me klientët dhe mban kontakte të vazhdueshme me to
• Përgjegjës për koordinimin e të gjitha aktiviteteve marketing që implementohen nga kompania në pikat e shitjes (promocione, oferta, degustime, etj) në klientët që menaxhon;
• Të gjejë vendet e duhura për mjetet publicitare dhe të kujdeset deri në fund personalisht për vendosjen në rregull të tyre;
• Raporton në mënyrë aktive për konkurrencën ( çmimet/ ofertat/promocione, etj);
• Të zbatoj me përpikmëri dhe brenda afatit kohor të kërkuar, të realizimit të detyrave dhe zgjidhjes së problemeve të përcaktuar nga eprori.
• Raporton sipas kërkesës dhe standarteve të raportimit;
• Detyra te tjera qe mund ti ngarkohen nga Supervizori i Zonës.
2. Kualifikimet, Aftësitë, Njohuritë, Eksperienca:
• Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
• Mbi 2 vite eksperiencë pune të ngjashme
• Njohje shumë të mirë të zonave të ndryshme të Tiranës, Durrësit dhe Elbasanit.
• Te jetë i/e gatshëm për të punuar jashtë orarit, nëse do të jetë e nevojshme;
• Të zotëroj leje drejtimi automjeti;
• Aftësi të mira komunikuese ;
• Vendbanimi : Tiranë
• Gjinia : Mashkull/Femër
• Mosha : 24 -40 vjeç.
Kontakt : +355682056811
Email: beal.tirana@hotmail.com
Ofron vend pune Agjent Shitjesh M/F
. Përgjegjesitë kryesore :
• Përgjegjës për menaxhimin e një zone të caktuar dhe ndjekja e marrëdhënieve me klientët;
• Të realizoj planin dhe prezencën e produkteve të vendosura nga kompania në zonën e tij;
• Të njohë në mënyrë të shkëlqyer produktet e kompanisë, si dhe produktet e konkurrentëve;
• Përgjegjës për mirëmbajtjen e rrjetit ekzitues të klientëve dhe indentifikimin e klientëve të rinj;
• Ndërton, mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta;
• Inicion plane veprimi për krijimin alternativash të reja për shitjen e produkteve të kompanisë;
• Përgjegjës për ndjekjen e proceseve të punës sic përcaktohet në udhëzimet e shitjeve dhe në përputhje me objektivat e përcaktuara nga kompania;
• Përgjegjës për ndjekjen e debive në zonën që mbulon;
• Negocion me klientët për pozicione më të mira dhe prezencë më të madhe të produkteve;
• Komunikon në mënyrë profesionale me klientët dhe mban kontakte të vazhdueshme me to
• Përgjegjës për koordinimin e të gjitha aktiviteteve marketing që implementohen nga kompania në pikat e shitjes (promocione, oferta, degustime, etj) në klientët që menaxhon;
• Të gjejë vendet e duhura për mjetet publicitare dhe të kujdeset deri në fund personalisht për vendosjen në rregull të tyre;
• Raporton në mënyrë aktive për konkurrencën ( çmimet/ ofertat/promocione, etj);
• Të zbatoj me përpikmëri dhe brenda afatit kohor të kërkuar, të realizimit të detyrave dhe zgjidhjes së problemeve të përcaktuar nga eprori.
• Raporton sipas kërkesës dhe standarteve të raportimit;
• Detyra te tjera qe mund ti ngarkohen nga Supervizori i Zonës.
2. Kualifikimet, Aftësitë, Njohuritë, Eksperienca:
• Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
• Mbi 2 vite eksperiencë pune të ngjashme
• Njohje shumë të mirë të zonave të ndryshme të Tiranës, Durrësit dhe Elbasanit.
• Te jetë i/e gatshëm për të punuar jashtë orarit, nëse do të jetë e nevojshme;
• Të zotëroj leje drejtimi automjeti;
• Aftësi të mira komunikuese ;
• Vendbanimi : Tiranë
• Gjinia : Mashkull/Femër
• Mosha : 24 -40 vjeç.
Kontakt : +355682056811
Email: beal.tirana@hotmail.com
Apply WhatsApp