• Tirane, ofroj Ski Moldavi 8 VENDET E FUNDIT!!!!! Ndeshja Moldavi V 749 Euro

Tirane
[FONT=&quot]8 VENDET E FUNDIT!!!!!
Ndeshja Moldavi Vs Shqiperi - 2 dite
[/FONT]

[FONT=&quot]
2708.png
Nisja 16 - 17 Nentor €749

[/FONT]

[FONT=&quot]
1f970.png
Udhëtim me guide dhe Avion

[/FONT]

[FONT=&quot]
2728.png
Në çmimi përfshihen:
2935.png

-Fluturimi direkt Tiranë – Chisinau – Tiranë
-Akomodimi në Hotel 4* me mëngjes te perfshire
-Transfertat Aeroportuale
-Turi I qytetit te Chisinau
-Bileta e ndeshjes
[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top