• Tirane, ofroj kurs kompjuteri për të gjitha grupmoshat për aftësi dizajni në programin mjaft popullor Canva-Design skills for all people with Canva App

Kurs kompjuteri për aftësi design-i për të gjitha grupmoshat që duan të krijojnë postime dhe grafikë në social media, të krijojnë dokumente, prezantime, dhe përmbajtje vizuale të ndryshme, si psh kolazhe fotosh, albume fotosh, krijim dhe editim videosh, webfaqe, mjete marketingu, për biznesin,etj.
me anë të aplikacionit mjaft popullor Canva
Design skills for all people with Canva Application

Mësuese me experiencë 20 vjeçare, në shkollë cilësore amerikane ndërkombëtare në Tiranë në lëndën e teknologjisë së kompjuterit dhe në organizata të tjera ndërkombëtare dhe të huaja në Tiranë dhe zotëron disa çertifikime ndërkombëtare në programet Office dhe IT te kompjuterit, e specializuar dhe e trajnuar në një nga universitet më të mira në Amerikë, intensivisht, në praktikë dhe në mënyrë të thelluar në:
1.shumë disiplina kyçe të programeve IT të kompjuterit,
2.mjetet e teknologjisë,
3.kërkimet në internet dhe shfrytëzimi i internetit,
4.mënyrat se si mund të gjendet një informacion më i zgjeruar dhe origjina e tij,
5.webfaqet me burime të specialiteteve të ndryshme,
6.teste pregatitore dhe lojra edukative
7.bibliotekat online...etj.
...dhe risitë më të fundit në teknologji dhe web, dhe nxitjes së krijimtarisë, në nivel vështirësie të avancuar dhe të asimilueshëm, por që mund të përshtatet sipas nivelit të kursit dhe nxënësit. Ofroj kurs kompjuteri për programin Canva 7 ditor me dymbëdhjetë mijë të vjetra për seancë.


Fito aftësi design-i në këtë kurs për të gjithë njerëzit dhe grupmoshat që duan të krijojnë postime dhe grafikë në social media, të krijojnë dokumente, prezantime, projekte dhe përmbajtje vizuale të ndryshme, si psh kolazhe fotosh, albume fotosh, krijime dhe editim videosh, webfaqe, mjete marketingu, për biznesin, etj. me anë të aplikacionit mjaft popullor Canva.

==============================================
Orkida Muça
IT Instructor/Trainer

ADAPT Pro-Creative Professional Courses & Training
prane AKZ CREATIVE STUDIO
Adr: Rruga "Mihal Grameno"
50 m nga Shkolla e Baletit
Rruga "Mihal Grameno"te Market Viva

Tirana/Albania
Tel: +355 4 450 40 84
Mob: +355 69 22 40 603
Email: [COLOR=#000000][B]orkida.muca@gmail.com[/B][/COLOR],[COLOR=#000000][B]orkidam@hotmail.com[/B][/COLOR]
Web: www.orkidamuca.com
===============================================

Cel. : 0692240603
 


Contact WhatsApp
Back
Top