Tirane, ofroj KURS AUTOCAD 2D+3D
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
KURS AUTOCAD 20% OFF
𝐍𝐢𝐬𝐣𝐚 𝐞 𝐊𝐮𝐫𝐬𝐢𝐭 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐂𝐀𝐃 -23 Prill! 
Ju njoftojmë se kursi më i ri AutoCAD, nis të hënën më 23 Prill, ora 18:30!
Ky kurs do të udhëhiqet nga profesor Lisandri, i cili ka një eksperiencë të gjatë në fushën e projektimit dhe modelimit me AutoCAD.
Në këtë kurs, do të mësoni:
Bazat e përdorimit të AutoCAD
Krijimin e skicave dhe modeleve 2D dhe 3D
Teknikat e avancuara për të përmirësuar projektet tuaja
Videoja më poshtë tregon një demonstrim të një punimi në AutoCAD nga profesor Lisandri. Shikoni dhe inspirohuni nga ajo që mund të arrini me këtë kurs! 

𝐃𝐚𝐭𝐚:23 Prill
𝐎𝐫𝐚:18:30
𝐕𝐞𝐧𝐝𝐧𝐝𝐨𝐝𝐡𝐣𝐚: Rruga Teodor Keko, Astir, Tiranë
𝘔𝘰𝘴 𝘦 𝘩𝘶𝘮𝘣𝘪𝘴𝘯𝘪 𝘬ë𝘵ë 𝘮𝘶𝘯𝘥ë𝘴𝘪 𝘱ë𝘳 𝘵ë 𝘻𝘨𝘫𝘦𝘳𝘶𝘢𝘳 𝘢𝘧𝘵ë𝘴𝘪𝘵ë 𝘵𝘶𝘢𝘫𝘢 𝘥𝘩𝘦 𝘱ë𝘳 𝘵ë 𝘢𝘷𝘢𝘯𝘤𝘶𝘢𝘳 𝘯ë 𝘬𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘳ë𝘯 𝘵𝘶𝘢𝘫!
Për më shumë informacion dhe regjistrim, kontaktoni na në: 𝟬𝟲𝟵𝟲𝟱𝟱𝟯𝟵𝟯𝟵
Ose na shkruani në: teorelcenter@gmail.com
#AutoCAD #KursiAutoCAD #Projektim #Modelim #AutoCADCourse #Education #Learning #autocadkurs #kursautocad #kursautocad2d #kursautocad3d #autocaddrawing #kursautocadtirane #inxhinier #inxhinieria_e_ndertimit #inxhinierimekanike #projektim #kursegjuhe #kursegjuheshtehuaja #fyp #teorel #teorelcenter
Cel. : 0696553939

Ju njoftojmë se kursi më i ri AutoCAD, nis të hënën më 23 Prill, ora 18:30!

Ky kurs do të udhëhiqet nga profesor Lisandri, i cili ka një eksperiencë të gjatë në fushën e projektimit dhe modelimit me AutoCAD.

Në këtë kurs, do të mësoni:

𝘔𝘰𝘴 𝘦 𝘩𝘶𝘮𝘣𝘪𝘴𝘯𝘪 𝘬ë𝘵ë 𝘮𝘶𝘯𝘥ë𝘴𝘪 𝘱ë𝘳 𝘵ë 𝘻𝘨𝘫𝘦𝘳𝘶𝘢𝘳 𝘢𝘧𝘵ë𝘴𝘪𝘵ë 𝘵𝘶𝘢𝘫𝘢 𝘥𝘩𝘦 𝘱ë𝘳 𝘵ë 𝘢𝘷𝘢𝘯𝘤𝘶𝘢𝘳 𝘯ë 𝘬𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘳ë𝘯 𝘵𝘶𝘢𝘫!

#AutoCAD #KursiAutoCAD #Projektim #Modelim #AutoCADCourse #Education #Learning #autocadkurs #kursautocad #kursautocad2d #kursautocad3d #autocaddrawing #kursautocadtirane #inxhinier #inxhinieria_e_ndertimit #inxhinierimekanike #projektim #kursegjuhe #kursegjuheshtehuaja #fyp #teorel #teorelcenter
Cel. : 0696553939
Contact WhatsApp