• Tirane, ofroj Internship per Social Media Manager / Digital Marketing

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Marketing-online | Social Media | SEO
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
Fit.al po kerkon nje person i cili ka deshire dhe pasion per te punuar me Rrjetet Sociale dhe Reklamimin Online (Social Media Manager / Digital Marketing)

Kerkesat:
1. Njohja e gjuhes angleze
2. Njohuri mbi Marketingut Dixhital (Facebook, Instagram, dhe Google Adwords etj)
3. Shkrim permbajtje apo Content Research-Writing (shqip & anglisht)


Detyrat:
1. Research dhe krijim përmbajtje (content) per cdo rrjetet sociale dhe web.
2. Menaxhimi i profileve Facebook/Instagram/Linkedin/Twitter etj
3. Menaxhimi i fushatave te reklamimit ne google ads.
4. Krijim dhe menaxhimi i fushatave te sponsorizuara ne facebook / instagram
5. Raportimi mbi ecurine e fushatave dhe rrjeteve.


Mirepresim ne skuadren tone dike qe deshiron te zhvilloje keto aftesi.Dergoni CV tuaj ne info@fit.al
Cel. : 0674529292

web: www.fit.al
Adresa: Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Magnet.
logo-fit-al.png
 


Apply WhatsApp
Back
Top