• Tirane, ofroj France Udhëtim në Paris, 4 dite 379 Euro

Tirane
Sa nete
3
Udhëtim në Paris,
- 4 Ditë €379, Nisja më 10 Dhjetor.
Vizitohen: Paris.
Fjetje 3 Net në Paris.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Paris - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top