• Tirane, ofroj City-tour Turqi Stamboll, Selanik, 4 Ditë €99, Nisja më 99 Euro

Tirane
Stamboll, Selanik, 4 Ditë €99, Nisja më 26 Nëntor.
Vizitohen: Stamboll, Selanik
Fjetje: 3 net në Stamboll.
Mëngjeset në Hotele.
Udhëtimi dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top