• Tirane, ofroj City-tour Tanzania ur në Dubai dhe Abu Dhabi dhe Plazh në Z 1.599 Euro

Tirane
Tur në Dubai dhe Abu Dhabi dhe Plazh në Zanzibar, 8 Ditë €1599, Nisja më 6 Shtator.
Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi
Plazh në Zanzibar.
Udhëtimet janë në Grupe dhe përfshijnë:
- Akomodimi në Hotel në Dubai me Mëngjeset në Hotel.
- Akomodimi në Hotel në Zanzibar me All Inclusive në Hotel.
- Fluturimi Tiranë - Dubai - Zanzibar.
- Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
- Transfertat nga Aeroporti në Hotel në Dubai dhe në Zanzibar dhe anasjelltas.
- Shoqërues Shqiptar në Dubai.
- Guida vendase në disa Shëtitje.
 


Contact WhatsApp
Back
Top