• Tirane, ofroj City-tour Spanje Udhëtim në Barcelonë,

Tirane
Udhëtim në Barcelonë,
- 4 Ditë €389, Nisja më 19 Tetor.
- 4 Ditë €449, Nisja më 26 Tetor.
- 4 Ditë €359, Nisja më 3 Nëntor.
- 4 Ditë €359, Nisja më 10 Nëntor.
- 4 Ditë €449, Nisja më 26 Nëntor.
Vizitohet: Barcelonë.
Fjetje: 3 net në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Barcelonë - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top