• Tirane, ofroj City-tour Shqiperi Ndeshja Moldavi Vs Shqiperi 749 Euro

Tirane
Sa nete
1
[FONT=&quot]8 VENDET E FUNDIT!!!!!
[/FONT]

[FONT=&quot]Ndeshja Moldavi Vs Shqiperi - 2 dite
Nisja 16 - 17 Nentor €749
[/FONT]

[FONT=&quot] Udhëtim me guide dhe Avion
[/FONT]

[FONT=&quot] Në çmimi përfshihen:
2935.png

-Fluturimi direkt Tiranë – Chisinau – Tiranë
-Akomodimi në Hotel 4* me mëngjes te perfshire
-Transfertat Aeroportuale
-Turi I qytetit te Chisinau
-Bileta e ndeshjes
[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top