• Tirane, ofroj City-tour Itali Romë dhe Firence, 4 Ditë €369, Nisja më 4 dite 389 Euro

Tirane
Sa nete
3
Romë dhe Firence, 4 Ditë €369, Nisja më 15 Shtator dhe 4 Ditë €389, Nisja më 22 Shtator.
Vizitohet: Romë, Firence.
Fjetje: 2 net në Romë dhe 1 natë në Firence.
Mëngjeset në Hotele.
Fluturimi Tiranë - Piza dhe Romë - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top