• Tirane, ofroj City-tour Itali Rimini, Verona, Venecie, 4 Ditë €359, Ni 359 Euro

Tirane
Rimini, Verona, Venecie, 4 Ditë €359, Nisja më 16 Shtator.
Vizitohen: Venecie, Verona, Rimini, San Marino.
Fluturimi Tiranë - Venecie dhe Rimini - Tiranë.
Fjetje dhe Mëngjese: 2 Net në Venecie dhe 1 Natë në Rimini.
Shëtitjet dhe Transfertat me Autobus.
Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top