• Tirane, ofroj City-tour Greqi 119 Euro

Tirane
All Inclusive në Korfuz,
- 3 Ditë €119, më 27 Tetor.
- 3 Ditë €119, më 3 Nëntor.
- 3 Ditë €119, më 10 Nëntor.
- 3 Ditë €119, më 17 Nëntor.
- 3 Ditë €119, më 24, 26, 28 Nëntor.
Fjetje 2 net në Alexandros 4*, All Inclusive
* Me ne - Bileta e Tragetit e përfshirë *
Vizitohet: Korfuz.
- Vajtje - Ardhje me Autobus dhe Traget.
 


Contact WhatsApp
Back
Top