• Tirane, ofroj City-tour Gjermani Udhëtim në Paris dhe Mynih, 399 Euro

Tirane
Udhëtim në Paris dhe Mynih,
7 ditë €399, Nisja më 24 Nëntor.
Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano.
Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en Bresse, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste.
Udhëtimi me autobus Tiranë - Ljubljanë - Mynih - Paris - Milano - Trieste - Tiranë.
Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top