• Tirane, ofroj City-tour Gjermani Mynih, Shtutgart, Nuremberg, 399 Euro

Tirane
[FONT=&quot]Mynih, Shtutgart, Nuremberg, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor.
Vizitohen: Mynih, Shtutgart, Nuremberg.
Fjetje 2 Net në Mynih dhe 1 Natë në Shtutgart.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Mynih - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
[/FONT]

[FONT=&quot]TEL:0696153704/042230668
#REZERVIME #UDHTIME #GUIDA #oferta #tirana #shkodra #korca #elbasan #gjermani #guida #tirane
[/FONT]

[FONT=&quot]SOLE TRAVEL & TOURS
Rr. Durresit, Pll. 79, Kati 1re, 50 metra perpara se te shkoni tek "Hotel Colosseu " kur vini nga qendra e Tiranes,
Tirana, Albania
E-mail: soletravel@hotmail.com
Phone: +355 4 2230668
[/FONT]
 


Contact WhatsApp
Back
Top