• Tirane, ofroj City-tour Gjermani MUNIH STUTGART NURENBERG 399 Euro

Tirane
Mynih, Shtutgart, Nuremberg, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Nëntor.
Vizitohen: Mynih, Shtutgart, Nuremberg.
Fjetje 2 Net në Mynih dhe 1 Natë në Shtutgart.
Mëngjeset në Hotel.
Fluturimi Tiranë - Mynih - Tiranë.
Transfertat dhe Shëtitjet, Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top