• Tirane, ofroj City-tour Ceki Vjenë dhe Pragë, 7 Ditë €299, Nisja më 2 299 Euro

Tirane
Vjenë dhe Pragë, 7 Ditë €299, Nisja më 24 Nëntor.
Vizitohen: Pragë, Karlovy Vari, Vjenë, Dubrovnik, Split, Zagreb, Graz, Budapest, Beograd dhe Prishtinë.
Fjetje: 2 net në Pragë, 1 natë në Split ose Zadar, 1 natë në Vjenë, 1 natë në Bratislavë dhe 1 natë në Beograd.
Mëngjeset në Hotele.
Udhëtimi dhe Shëtitjet me autobus, Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit.
 


Contact WhatsApp
Back
Top