Tirane, ofrohet vend pune Skulptor / Qeramist
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 5 Selite | Kodra e Diellit
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Dizajn / Webdizajn / Grafik
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Agi Kons Sh.P.K është kompani ndërtimi prej më shumë se 20 vite në treg, e vlerësuar ndërkombëtarisht për cilësinë e lartë të ndërtimit. Pika më e fortë e kompanisë është stafi ynë, për të cilin kujdesemi që të gjejë një ambjent mikpritës dhe të ndjehen të vlerësuar për çdo kontribut që japin në kompani me punën dhe eksperiencën e tyre. Në Agi Kons shpk secili punonjës ka mundësi të ngrihet në detyrë dhe të vlerësohet mbështetur tek rezultatet e punës.
Nëse dëshiron një pozicion pune të sigurtë, dhe me mundësinë për t’u rritur në karrierë dhe për t’u mirëpaguar pas çdo rritje, atëherë Agi Kons shpk është zgjedhja jote më e mirë.
Aktualisht ne po kërkojmë Skulptor në ne Studion Artistike dhe të ftojmë të bëhesh pjesë e stafit tonë duke na kontaktuar në format e kontaktit të listuara më poshtë.
Pozicioni i Punes: Skulptor
Sektori: Reparti Artistik
Ofrohet:
Kandidatët e interesuar të dërgojnë portofolin e tyre professional nëpërmjet adresës zyrtare të emailit: hr@agikons.com duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikojnë.
Departamenti i Burimeve Njerezore
Agikons. Sh. P. K
Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane
Web: www.agikons.com
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".
Cel. : 0684052085
Nëse dëshiron një pozicion pune të sigurtë, dhe me mundësinë për t’u rritur në karrierë dhe për t’u mirëpaguar pas çdo rritje, atëherë Agi Kons shpk është zgjedhja jote më e mirë.
Aktualisht ne po kërkojmë Skulptor në ne Studion Artistike dhe të ftojmë të bëhesh pjesë e stafit tonë duke na kontaktuar në format e kontaktit të listuara më poshtë.
Pozicioni i Punes: Skulptor
Sektori: Reparti Artistik
Detyrat
- Studion projektin sipas specifikimeve të tij;
- Zbaton projetin sipas detajeve dhe afateve të kërkura;
- Kompozon projekte duke aplikuar ide të cilat ndikojnë në përsosjen e mëtejshme të tij;
- Siguron standardet e cilësisë dhe paraqitjes në punimin e veprave.
Kualifikimet
- Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Akedeminë e Arteve;
- Të karakterizohet nga iniciativa, kreativiteti dhe aftësia për të përmbushur afatet;
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
- Eksperienca e punës përbën avantazh.
Ofrohet:
- Ambient miqësor pune dhe pagë e kënaqshme;
- Mundesi rritje profesionale promovimi brenda grupit.
Kandidatët e interesuar të dërgojnë portofolin e tyre professional nëpërmjet adresës zyrtare të emailit: hr@agikons.com duke specifikuar në subjekt pozicionin për të cilin aplikojnë.
Departamenti i Burimeve Njerezore
Agikons. Sh. P. K
Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane
Web: www.agikons.com
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 , date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale".
Cel. : 0684052085
Apply WhatsApp