• Tirane, ofrohet vend pune Pergjegjes Prodhimi

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
11 Vore | CityPark | Megatek
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Menaxhim Biznesi
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience
Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Qëllimi ynë është të ndërtojmë marrëdhënie të besueshme dhe afatgjata me kandidatët dhe bizneset. Vizioni ynë është të sigurojmë që njerëzit në tregun tonë të frymëzohen, motivohen, trajnohen dhe zhvillohen për të përqafuar të ardhmen e punës. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t'i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

Pozicioni: Përgjegjës Prodhimi
Kontrata: Pa afat
Vendndodhja: Vorë, Shqipëri.

Permbledhje: Po kërkojmë një Përgjegjës Prodhimi për Klientin tone ne fushen e fasonerise. Pergjegjesi i Prodhimit do jetë përgjegjës për linjat e prodhimit dhe per respektimin e afetave te prodhimit ne kohe.
Eksperienca e Punës dhe Aftësite Kryesore:
· Eksperienca e mëpërparshme si pergjegjes linje perbën avantazh në përzgjedhje.
· Te jenë korrekt dhe të përgjegjshëm.
· Të kenë aftësi të mira komunikimi dhe të jenë të aftë të punojnë në grup.

Kushtet e punës: Kompania ofron një paketë benefitesh tërheqëse

· Pagesë konkuruese ne treg
· Siguracione të plota
· Transport të perfshirë për punonjësit
· Kontratë sipas kodit të punës
· Ambient pune me standarde të larta

Proçedurë Aplikimi:

Për te aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dergoni CV tuaj në adresën e emailit: k.mico@profesionisti.al ose telefononi ne numrin : 0682081362

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen nga Agjensia

Apply WhatsApp
Back