• Tirane, ofrohet vend pune Pergatitese Porosish (pakosh) Punonjese Logjistike.

ENZO ATTINI eshte kompania e cila ofron Ora premium autentike dhe aksesore te tjere ne te gjithe Boten, nepermjet shitjeve online.

Tirane, ofrohet vend pune Pergatitese Porosish (pakosh) (punonjese Logjistike) per klientet e kompanise.

KËRKESAT E PROFILIT:
- Kandidatet duhet te kene perfunduar arsimin e larte ose te mesem
- Te mos kene angazhime shkollore
- Të kete eksperience ne pergatitjen e pakove, dhe te jete e shkathet.
- Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
- Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
- Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
- Te jete metodike dhe e organizuar.
- Paga ne varesi te performances ne pune.

Pozicioni ka te beje me pergatitjen e porosive per klientet e kompanise si dhe procese te tjera ndimese pune.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.alose watsup : 00355676323433
Suksese!Cel. : 00355676323433
 


Apply WhatsApp
Back
Top