Tirane, ofrohet vend pune Konsulent Imobiliar
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Agjent shitje | Menaxhim shitje
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Century 21 Prestige po zgjerohet – Bëhu pjesë e suksesit!
Century 21 Prestige pjesë e Century 21 Albania me zyrë në Rrugën e Elbasanit, po kërkon agjentë imobiliarë ambiciozë që duan të ndërtojnë një karrierë të fortë.
Nëse je i motivuar, komunikues dhe kërkon më shumë nga jeta profesionale, kjo është mundësia jote për të hyrë në një brand ndërkombëtar me reputacion dhe strukturë të provuar suksesi.
Çfarë ofrojmë ne:
-Trajnim të vazhdueshëm profesional nga ekspertë të fushës
-Sistem mentorimi dhe mbështetje ditë pas dite
-Mundësi reale rritjeje në karrierë
-Ambient pune dinamik dhe ekip mbështetës
-Komisione konkurruese dhe të ardhura pa kufi
-Brand i fuqishëm ndërkombëtar: Century 21
Pse Real Estate?
Industria imobiliare është një nga sektorët me rritjen më të shpejtë dhe potencial të lartë fitimi. Me angazhimin e duhur dhe mbështetjen tonë, ju mund të ndërtoni një karrierë të qëndrueshme dhe shumë të suksesshme.
Na gjeni tek: Rruga e Elbasanit – Century 21 Prestige
Apliko tani dhe bëhu pjesë e një ekipi që investon realisht në të ardhmen tënde.
Cel. : +355686092229
Century 21 Prestige pjesë e Century 21 Albania me zyrë në Rrugën e Elbasanit, po kërkon agjentë imobiliarë ambiciozë që duan të ndërtojnë një karrierë të fortë.
Nëse je i motivuar, komunikues dhe kërkon më shumë nga jeta profesionale, kjo është mundësia jote për të hyrë në një brand ndërkombëtar me reputacion dhe strukturë të provuar suksesi.
Çfarë ofrojmë ne:
-Trajnim të vazhdueshëm profesional nga ekspertë të fushës
-Sistem mentorimi dhe mbështetje ditë pas dite
-Mundësi reale rritjeje në karrierë
-Ambient pune dinamik dhe ekip mbështetës
-Komisione konkurruese dhe të ardhura pa kufi
-Brand i fuqishëm ndërkombëtar: Century 21
Pse Real Estate?
Industria imobiliare është një nga sektorët me rritjen më të shpejtë dhe potencial të lartë fitimi. Me angazhimin e duhur dhe mbështetjen tonë, ju mund të ndërtoni një karrierë të qëndrueshme dhe shumë të suksesshme.
Na gjeni tek: Rruga e Elbasanit – Century 21 Prestige
Apliko tani dhe bëhu pjesë e një ekipi që investon realisht në të ardhmen tënde.
Cel. : +355686092229
Apply WhatsApp