Tirane, ofrohet vend pune Key Account Manager
- Tirane
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Menaxhim Biznesi
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- vetem me eksperience
Key Account Manager
Pozicioni: Key Account Manager
Departamenti: Korporatat e Mëdha
Objektivat Kyçe
Afati i fundit i aplikimeve është 22 Shkurt 2023.
Pozicioni: Key Account Manager
Departamenti: Korporatat e Mëdha
Objektivat Kyçe
- Rritja e aseteve, detyrimeve dhe gjithashtu përfitimeve të Bankës;
- Krijimi i marrëdhenieve shumë të mira me klientët ekzistues dhe të rinj;
- Zbatimi i imazhit shumë të mirë dhe reputacionit të bankës;
- Përmbush detyrat në përputhje me regulloret e OTP Bank Albania dhe Bankës së Shqipërisë;
- Mbajtja e një marrdhënieje pune shumë të mirë me stafin tjetër të bankës;
- SIgurimi i kënaqësisë së klientëve nëpërmjet përmbushjes së shërbimeve bankare.
- Tërheqie e klienteve të rinj për Bankën si dhe zgjerim i marrëdhënieve me klientët ekzistues;
- Kontaktim i klientëve potencial dhe prezantimi i imazhit të duhur të Bankës dhe fillimi i promovimit të produkteve të reja të ofruara nga OTP Bank Albania në tregun kombëtar;
- Realizimi i targeteve të bankës në terma të prodhimit të ri të aseteve dhe detyrimeve dhe shitjes së shërbimeve bankare;
- Ofrimi i shërbimeve bankare klientëve korporatë dhe sigurimi i nivelit të duhur të kënaqësisë së klientit nëpërmjet ofrimit të shërbimeve të duhura;
- Mbikqyrje dhe orientim i punes së KAM associate dhe instruktim/mësim i KAM associate në përgatijen e tyre per pozicion me më shumë përgjegjësi si psh KAM ;
- Përgatitje dhe dorezim i raporteve të ndryshme të supervizorët / manaxherët;
- Njohuri të freskëta të sektorëve dhe industrive në Shqipëri, tregut bankar për bizneset, praktikat e biznesit dhe praktikat e rregullat e kontabilitetit ;
- Monitorim i performancës së klientëve të kredisë së portofolit dhe ndjekje e rasteve problematike;
- Vlerësim dhe përgatitje e aplikimit për kredi dhe analizës financiare të biznesit për aprovim dhe sigurimi i dokumentacionit të duhur në dosjen e kredisë;
- Ndjekja e procesit të aprovimit të kredisë dhe disbursimit dhe të gjitha transaksionet e tjera të portofolit të tyre të klientëve ;
- Sjellja / veprimi si person referencë në Bankë duke mbajtur kontakte me Klientët Korporatë të portofolit respektiv ;
- Sigurimi i ofrimit në kohë të shërbimeve bankare si psh : transaksionet e pagesës, e-banking, kartat, forex, ndaj klientëve të portofolit të tyre respektiv.
- Diplomë Universitare, e preferueshme në degën biznes, financë, ekonomiks ose MBA;
- Eksperiencë më teper se 5-vjet në Sektorin Bankar, e preferueshme në Departamentin e Korporatave;
- Aftësi shumë të mira komunikimi;
- Aftësi pune në grup;
- Zotërim i mirë i gjuhës Angleze;
- Aftësi në përdorimin e programeve kompjuterike MS office;
- Patentë për makinë.
Afati i fundit i aplikimeve është 22 Shkurt 2023.
Apply