• Tirane, ofrohet vend pune Freelancer Software Developer - Laravel

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
Tipi
  1. Freelancer | me projekt
Fusha | Profili i punes
  1. Web developer
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Kerkohet Developer:

Cfare duhet:
HTML, CSS, JavaScript, PHP and MySQL,

- Laravel,
- VueJS

Pranohen edhe ata qe nuk kane experience te mjaftueshme por qe jane te interesuar me te vertete per te mesuar.
Dergo CV: arnold.kaca@gmail.com

Aplikanti duhet patjeter te kete laptopin e tij/saj.

Cel. : 0695562427
 


Apply WhatsApp
Back
Top