• Tirane, ofrohet vend pune Ekonomiste

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Blloku
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Ekonomist-Financier/e
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Ofrohet vend pune (vajze) në zyre kontabël, me adresë në Bllok:

Ekonomiste me ose pa eksperiencë (pëparësi kanë aplikantet me eksperiencë)

Detyrat

 • Manaxhimi i portoflit të klientëve në mënyrë korrekte;
 • Respektimi i afateve të deklarimit/raportimit sipas legjislacionit në fuqi;
 • Regjistrimi ditor i veprimeve financiare në programet kontabël;
 • Rregjistrimi dhe mirëmbajtja e librave të blerjes dhe të shitjes;
 • Mbajtja dhe kontroll i inventarit te magazinës dhe te aseteve;
 • Përgatitja e raporteve financiare.

Kualifikimet

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:

 • Të ketë përfunduar Fakultetin Ekonomik;
 • Eshte perparesi të zotërojë gjuhën Angleze;
 • Të ketë njohuri të mira dhe eksperiencë në përdorimin e programeve të Kontabilitetit, Financa 5 dhe software-ve të ndryshme të faturimit;
 • Aftësi të punës në grup;
 • Vendbanimi Tiranë.

Ofrohet
Page e kënaqshme ( 45.000 lek + kontributet ) 3 muajt e parë
Orari 08:30-17:00 ( 30min pushim në drekë )
Ambjent i këndshëm pune
E shtuna dhe e djela Pushim

Personat e interesuar mund të dërgojnë CV ne adresën e email:

staff.consulting@yahoo.com
 


Apply
Back
Top