• Tirane, ofrohet vend pune Drupal Developer

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Web developer
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Mundesi punësimi - Part ose Full time (E Hëne-Premte)
Kerkesat:
1. Njohuri dhe eksperience per Drupal 9
2. Composer
3. Theming
4. Sitebuilding views/content types/webform/view-display modes etj


Adresa: Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Magnet.
Dergoni CV dhe shembuj punesh ne info@fit.al
Cel. : 0674529292
web: www.fit.al


Cel. : 0674529292
 


Apply WhatsApp
Back
Top