• Tirane, ofrohet vend pune Back office

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Pallati me Shigjeta | Delijorgji
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Data Entry
Gjuha
[FONT=Lato, sans-serif]
[/FONT][h=3]KLIMATEKNIKA TB2 SHPK[/h]15 Vjet përvojë në sistemet e përparuara te Ngrohjes, Ventilimit dhe Ajrit të kondicionuar (HVAC). Klimateknika l.t.d. Projekton, Implementon dhe Miremban sistemet HVAC dhe Sisteme diellore termike, duke përfshirë aplikimet civile dhe industriale, ne perputhje me standartet Europiane dhe Shqiptare te Eficences se Energjise. KLIMATEKNIKA sh.p.k. - Është kompani shqiptare e themeluar në vitin 2000, me kapital 100% shqiptar që operon në fushën e sistemeve te kondicionimit HVAC. Perqasja e teknologjisë më të avancuar dhe aplikimet e saj nga një staf i kualifikuar Teknik dhe Inxhiniere me eksperience, i jep mundësinë Klimateknikes për të siguruar në tregun shqiptar dhe më gjerë, sistemet më të përparuara te Ajrit te kondicionuar, Ngrohjes, Ventilimit dhe prodhimit te aksesoreve HVAC.

Pozicioni: Back Office

[FONT=Lato, sans-serif]
[/FONT]

• Mbajtja e një qëndrimi pozitiv, empatik dhe profesional ndaj klientëve në çdo kohë, duke iu përgjigjur menjëherë pyetjeve të klientëve.
  • Komunikimi me klientët përmes kanaleve të ndryshme.
  • Njohja dhe zgjidhja e ankesave të klientëve.
  • Njohja e produkteve tona brenda dhe jashtë në mënyrë që të mund t'u përgjigjeni pyetjeve.
  • Përpunimi i porosive, formularëve, aplikacioneve dhe kërkesave.
  • Mbajtja e shënimeve të ndërveprimeve, transaksioneve, komenteve dhe ankesave të klientëve.
  • Komunikimi dhe koordinimi me kolegët sipas nevojës.
  • Ofrimi i komenteve mbi efikasitetin e procesit të shërbimit ndaj klientit.

Cel. : 0688084154

WhatsApp
Back