• Tirane, ofrohet vend pune Asistente Zyre Imobiliare

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Asistence | Sekretari | Backoffice
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
KERKOHET ASISTENTE ZYRE BAZ3

KRITERET


APLIKANTI DUHET TE KETE AFTESI TE MIRA KOMUNIKIMI
TE KETE PUNUAR ME PARE ME SHITJE
ME / PA EKSPERIENCE NE AGJENSI IMOBILIARE
TE NJOHE ZONAT E TIRANES
MOSHA E PREFERUAR 25-35 VJEC
KUSHT MBI 23 VJEC !...
APLIKONI DUKE DERGUAR CV TUAJ

Cel. : 0699523604
 


WhatsApp
Back
Top