Tirane, ofrohen vende pune Agjent i sherbimit te klientit
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Sherbim Klienti | Konsulent
- Gjuha
-
- anglisht
- Eksperienca
- me dhe pa eksperience
Kompania jonë, e specializuar në ofrimin e shërbimit ndaj klientit për kompani ndërkombëtare, kryesisht në sektorin e e-commerce, është në kërkim të një Agjenti të Shërbimit ndaj Klientit për t'iu bashkuar ekipit tonë.
Çfarë përfshin puna?
Ky pozicion është i ngjashëm me një qendër shërbimi ndaj klientit, por komunikimi me klientët realizohet vetëm përmes e-mail-it, pa telefonata. Kjo e bën punën më të organizuar dhe më komode për ata që preferojnë komunikimin me shkrim.
Përgjegjësitë kryesore:
E hënë – E premte: 08:30 – 17:00
E shtunë: 08:30 – 13:00
E diel: Pushim
Vendi i punës:
Puna zhvillohet vetëm në zyrë.
Paga:
550 € neto/muaj, duke përfshirë periudhën e trajnimit, me mundësi rritjeje në bazë të performancës.
Për më shumë informacion ose për të aplikuar, na kontaktoni ne WhatsApp.
Cel. : +355 69 69 09 649
Çfarë përfshin puna?
Ky pozicion është i ngjashëm me një qendër shërbimi ndaj klientit, por komunikimi me klientët realizohet vetëm përmes e-mail-it, pa telefonata. Kjo e bën punën më të organizuar dhe më komode për ata që preferojnë komunikimin me shkrim.
Përgjegjësitë kryesore:
- T'u përgjigjeni e-maileve të klientëve në kohë dhe në mënyrë profesionale.
- Të ofroni informacion të saktë mbi produktet, shërbimet dhe politikat e kompanisë.
- Të trajtoni kërkesat dhe ankesat e klientëve duke përdorur modelet e gatshme të përgjigjeve dhe, kur është e nevojshme, t'i referoni rastet tek departamentet përkatëse.
- Njohuri të mira të gjuhës angleze në komunikimin me shkrim.
- Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip.
- Përgjegjshmëri, korrektësi dhe vëmendje ndaj detajeve.
E hënë – E premte: 08:30 – 17:00
E shtunë: 08:30 – 13:00
E diel: Pushim
Vendi i punës:
Paga:
Cel. : +355 69 69 09 649