• Tirane, kurse per lendet shkollore anglisht | italisht | gjermanisht | fren... Kamp Veror 2025

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
  1. anglisht
  2. italisht
  3. gjermanisht
  4. frengjisht
Kamp Veror për Fëmijë 2025 në Te’Orel është një mundësi unike për të gjithë prindërit që duan t’u ofrojnë fëmijëve një verë të mbushur me argëtim, mësim dhe aventura. Kampi zhvillohet në Tiranë, në adresën e përshtatshme dhe të sigurt në Rrugën Teodor Keko, Astir, dhe fillon më 16 qershor, duke vazhduar deri më 18 korrik 2025.

Gjatë kësaj periudhe, fëmijët do të përfshihen në një program të pasur me aktivitetet edukative dhe kreative që ndihmojnë zhvillimin e tyre intelektual, social dhe fizik. Programi ynë përfshin kurse të gjuhëve të huaja si anglisht dhe italisht, lojëra dhe punëtori artistike, si dhe aktivitete sportive që promovojnë shëndetin dhe bashkëpunimin mes fëmijëve.

Në kampin veror të Te’Orel, çdo fëmijë trajtohet me kujdes maksimal nga stafi profesional dhe i përkushtuar. Ne sigurojmë ambient të sigurt, miqësor dhe stimuluese, ku çdo pjesëmarrës ndjehet i vlerësuar dhe i mbështetur. Për më tepër, ne jemi të kujdesshëm për alergjitë ushqimore dhe nevojat e veçanta të çdo fëmije, duke ofruar paketa ushqimore të personalizuara sipas kërkesës.

Prindërit mund të zgjedhin periudhën e qëndrimit të fëmijës në kamp, nga një javë deri në tërë sezonin veror, duke pasur gjithmonë fleksibilitet maksimal. Regjistrimi është i thjeshtë dhe i shpejtë përmes formularit online që gjendet në faqen tonë, ku mund të plotësohen të dhënat personale, të dhënat e fëmijës, dhe zgjedhjet për paketën dhe periudhën.

Merrni vendimin më të mirë këtë verë për fëmijën tuaj – një kamp veror që bashkon mësimin, lojën dhe zhvillimin personal në një ambient plot ngrohtësi dhe siguri. Regjistro tani në Kampin Veror 2025 në Teodor Keko, Astir, Tiranë dhe dhuro fëmijës një eksperiencë të

Cel. : 0696553939

WhatsApp
Back