Tirane, kurse gjuhe online MËSIME PROFESIONALE TË GJUHËS GREKE - NGA MËSUESE ME EKSPERIENCË SHUMËVJEÇARE
- Tirane
- Tipi
-
Përshëndetje 
Quhem Marinela Kolushi. Kam lindur dhe jam rritur në Athinë, Greqi dhe jam mësuese e gjuhës dhe e letërsisë greke me përvojë shumëvjeçare (9 vite) në mësimdhënje.
Kam përfunduar studimet Bachelor në Gjuhë, Letërsi dhe Qytetërim Grek në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në Tiranë, ku kam punuar për 2 vite si mësuese e gjuhës greke në Kolegjin Greko-Shqiptar "Arsakeio E Tiranës".
Që nga Shtatori i vitit 2019 jetoj në Berlin, Gjermani, ku për gati 3 vite kam ndjekur seminare akademike në kuadër të studimeve pasuniversitare (Master) në Freie Universität Berlin, me fokus në gjuhësinë dhe studimet moderne greke.
Gjithashtu gjatë 7 viteve të fundit punoj si edukatore në në një kopsht fëmijësh në Berlin, nderkohë që paralelisht jap mësime private të gjuhës greke për fëmijë dhe të rritur.
Çfarë ofroj:
Mësime online individuale ose në grup
Programe mësimore të strukturuara për nxënës greqishtfolës, shqipfolës dhe anglishtfolës
Materiale profesionale mësimore, të bazuara në metodologjinë e mësimdhënjës së greqishtës si gjuhë e huaj
Ushtrime interaktive shtesë, që nxisin të mësuarin në mënyrë praktike dhe interesante
Ushtrime të fokusuara në kuptimin e leximit, zhvillimin e të folurit si dhe zhvillimin e shkrimit
Përgatitje për komunikim, studime ose punë në Greqi
Nivelet A1 - C2
Mund të organizojmë edhe një mësim provë për të parë nivelin dhe mënyrën e zhvillimit të mësimit
Gjuhët:
Greqisht - gjuhë amtare
Shqip - gjuhë amtare
Anglisht - rrjedhshëm
Gjermanisht - rrjedhshëm
Mësimet zhvillohen online (Zoom).
Nëse dëshironi të mësoni gjuhën greke në mënyrë profesionale dhe efektive, mos hezitoni të më kontaktoni pë më shumë informacione ose për një mësim provë.
Kontakt:
marinelakolushi@gmail.com
Quhem Marinela Kolushi. Kam lindur dhe jam rritur në Athinë, Greqi dhe jam mësuese e gjuhës dhe e letërsisë greke me përvojë shumëvjeçare (9 vite) në mësimdhënje.
Kam përfunduar studimet Bachelor në Gjuhë, Letërsi dhe Qytetërim Grek në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në Tiranë, ku kam punuar për 2 vite si mësuese e gjuhës greke në Kolegjin Greko-Shqiptar "Arsakeio E Tiranës".
Që nga Shtatori i vitit 2019 jetoj në Berlin, Gjermani, ku për gati 3 vite kam ndjekur seminare akademike në kuadër të studimeve pasuniversitare (Master) në Freie Universität Berlin, me fokus në gjuhësinë dhe studimet moderne greke.
Gjithashtu gjatë 7 viteve të fundit punoj si edukatore në në një kopsht fëmijësh në Berlin, nderkohë që paralelisht jap mësime private të gjuhës greke për fëmijë dhe të rritur.
Çfarë ofroj:
Gjuhët:
Nëse dëshironi të mësoni gjuhën greke në mënyrë profesionale dhe efektive, mos hezitoni të më kontaktoni pë më shumë informacione ose për një mësim provë.
Contact