• Tirane, kurse gjuhe online MËSIME PROFESIONALE TË GJUHËS GREKE - NGA MËSUESE ME EKSPERIENCË SHUMËVJEÇARE

Tirane
Tipi
  1. online
Përshëndetje 🙂

Quhem Marinela Kolushi. Kam lindur dhe jam rritur në Athinë, Greqi dhe jam mësuese e gjuhës dhe e letërsisë greke me përvojë shumëvjeçare (9 vite)mësimdhënje.

Kam përfunduar studimet BachelorGjuhë, Letërsi dhe Qytetërim Grek në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në Tiranë, ku kam punuar për 2 vite si mësuese e gjuhës greke në Kolegjin Greko-Shqiptar "Arsakeio E Tiranës".

Që nga Shtatori i vitit 2019 jetoj në Berlin, Gjermani, ku për gati 3 vite kam ndjekur seminare akademike në kuadër të studimeve pasuniversitare (Master) në Freie Universität Berlin, me fokus në gjuhësinë dhe studimet moderne greke.

Gjithashtu gjatë 7 viteve të fundit punoj si edukatore në në një kopsht fëmijëshBerlin, nderkohë që paralelisht jap mësime private të gjuhës greke për fëmijë dhe të rritur.

Çfarë ofroj:

✅ Mësime online individuale ose në grup

✅ Programe mësimore të strukturuara për nxënës greqishtfolës, shqipfolës dhe anglishtfolës

✅ Materiale profesionale mësimore, të bazuara në metodologjinë e mësimdhënjës së greqishtës si gjuhë e huaj

✅ Ushtrime interaktive shtesë, që nxisin të mësuarin në mënyrë praktike dhe interesante

✅ Ushtrime të fokusuara në kuptimin e leximit, zhvillimin e të folurit si dhe zhvillimin e shkrimit

✅ Përgatitje për komunikim, studime ose punë në Greqi

✅ Nivelet A1 - C2

✅ Mund të organizojmë edhe një mësim provë për të parë nivelin dhe mënyrën e zhvillimit të mësimit

Gjuhët:

🇬🇷 Greqisht - gjuhë amtare

🇦🇱 Shqip - gjuhë amtare

🇬🇧 Anglisht - rrjedhshëm

🇩🇪 Gjermanisht - rrjedhshëm

📍Mësimet zhvillohen online (Zoom).

Nëse dëshironi të mësoni gjuhën greke në mënyrë profesionale dhe efektive, mos hezitoni të më kontaktoni pë më shumë informacione ose për një mësim provë.

📩 Kontakt:
📧 marinelakolushi@gmail.com

Contact
Back