Tirane, kurse gjuhe online | anglisht | spanjisht Kurse gjuhe online
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Tipi
-
- anglisht
- spanjisht
Miresevimi në faqen tonë online !
Në këtë kurs nuk do të gjeni vetëm mësimin e një gjuhe të huaj, por edhe shumë vlera të tjera
Ne ofrojmë një komunikim pozitiv dhe të qetë, ku çdo nxënës ndihet i mirëpritur dhe i vlerësuar. Të mësuarit zhvillohet në një formë argëtuese dhe interaktive, gjë që na bën të veçantë.
Komoditeti që u ofrojmë nxënësve tanë i ndihmon ata të ndihen të lirë për të shprehur mendimet dhe për të marrë pjesë aktivisht në çdo orë mësimi.
Gjatë kurseve, trajtojmë edhe tema të ndryshme që lidhen me jetën tonë të përditshme, duke e bërë mësimin më praktik dhe më të dobishëm.
Nivelet e kursit jane nga a1 der ne c1 .
Online Individual
Me mesues profesionist
Orare fleksibël
Jemi këtu për t’jua bërë më të bukur rrugëtimin drejt mësimit të një gjuhe të re
Kurse Gjuhe Boka ju mirëpret në këtë rrugëtim!
Ju mirëpresim për të bërë bashkë një rrugëtim të bukur !
Cel. : 0693824204
Në këtë kurs nuk do të gjeni vetëm mësimin e një gjuhe të huaj, por edhe shumë vlera të tjera
Ne ofrojmë një komunikim pozitiv dhe të qetë, ku çdo nxënës ndihet i mirëpritur dhe i vlerësuar. Të mësuarit zhvillohet në një formë argëtuese dhe interaktive, gjë që na bën të veçantë.
Komoditeti që u ofrojmë nxënësve tanë i ndihmon ata të ndihen të lirë për të shprehur mendimet dhe për të marrë pjesë aktivisht në çdo orë mësimi.
Gjatë kurseve, trajtojmë edhe tema të ndryshme që lidhen me jetën tonë të përditshme, duke e bërë mësimin më praktik dhe më të dobishëm.
Nivelet e kursit jane nga a1 der ne c1 .
Online Individual
Me mesues profesionist
Orare fleksibël
Jemi këtu për t’jua bërë më të bukur rrugëtimin drejt mësimit të një gjuhe të re
Kurse Gjuhe Boka ju mirëpret në këtë rrugëtim!
Ju mirëpresim për të bërë bashkë një rrugëtim të bukur !
Cel. : 0693824204