Tirane, kurse gjuhe anglisht Një kurs ndryshe nga të tjerët...
- Tirane
- Tipi
-
- anglisht
Kurse vetëm individuale dhe 100% online, për të mësuar anglishten amerikane, hap pas hapi, në çdorëdolloj niveli që jeni.
Metoda më e mirë në Shqipëri dhe Kosovë.
Me Spice English, përparojnë edhe nxënësit më të vështirë.
Metoda përbëhet nga 6 nivele.
Në nivelin e parë trajtohet struktura e fjalisë, por nxënësi mëson edhe dialogë të shkurtër nga fusha të ndryshme të jetës së përditshme, me fjalor të natyrshëm.
Në nivelin e dytë, zgjerohet njohuria në fjalor, gramatikë dhe në natyrshmërinë e gjuhës.
Në nivelin e tretë, i cili ka dalë edhe si botim fizik, përmblidhet e gjithë gramatika e anglishtes amerikane.
Në nivelin e katërt, nxënësi mëson natyrshmërinë e anglishtes amerikane deri në detaje duke i dhënë fund luftës me parafjalët dhe shprehjeve të panumërta foljore.
Në nivelin e pestë, përmblidhet gjuha zyrtare.
Dhe në fund, në nivelin e 6-të pasi është krijuar fjalor i gjerë nga gjuha e përditshme dhe ajo zyrtare dhe pasi është mësuar e gjithë gramatika, është momenti i fazës së të folurës. Në këtë fazë flitet vetëm anglisht dhe korrigjimi që i bëhet nxënësit bazohet tek natyrshmëria e gjuhës së folur dhe jo vetëm tek gabimët që bën.
Vetëm kurse individuale:
3 herë në javë = 20.000 lekë në muaj
5 herë në javë = 25.000 lekë në muaj
Me Spice English, kursi bëhet vetëm një herë në jetë!
Tel: 0695809200
Cel. : 0695809200
Metoda më e mirë në Shqipëri dhe Kosovë.
Me Spice English, përparojnë edhe nxënësit më të vështirë.
Metoda përbëhet nga 6 nivele.
Në nivelin e parë trajtohet struktura e fjalisë, por nxënësi mëson edhe dialogë të shkurtër nga fusha të ndryshme të jetës së përditshme, me fjalor të natyrshëm.
Në nivelin e dytë, zgjerohet njohuria në fjalor, gramatikë dhe në natyrshmërinë e gjuhës.
Në nivelin e tretë, i cili ka dalë edhe si botim fizik, përmblidhet e gjithë gramatika e anglishtes amerikane.
Në nivelin e katërt, nxënësi mëson natyrshmërinë e anglishtes amerikane deri në detaje duke i dhënë fund luftës me parafjalët dhe shprehjeve të panumërta foljore.
Në nivelin e pestë, përmblidhet gjuha zyrtare.
Dhe në fund, në nivelin e 6-të pasi është krijuar fjalor i gjerë nga gjuha e përditshme dhe ajo zyrtare dhe pasi është mësuar e gjithë gramatika, është momenti i fazës së të folurës. Në këtë fazë flitet vetëm anglisht dhe korrigjimi që i bëhet nxënësit bazohet tek natyrshmëria e gjuhës së folur dhe jo vetëm tek gabimët që bën.
Vetëm kurse individuale:
3 herë në javë = 20.000 lekë në muaj
5 herë në javë = 25.000 lekë në muaj
Me Spice English, kursi bëhet vetëm një herë në jetë!
Tel: 0695809200
Cel. : 0695809200