• Tirane, kerkojme Teknik

Tirane
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Sherbim | Reparime
  2. Teknik
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Grupi BALFIN është një nga grupet më të suksesshme të investimeve në Ballkanin Perëndimor. I themeluar në vitin 1993, Grupi sot operon në Austri, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Kroaci, Maqedoni të Veriut, Zvicër, Mal të Zi, Holandë, Kanada dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Portofoli i tij divers përfshin sektorë të shumtë, duke përfshirë bankat, zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjen me shumicë dhe pakicë, menaxhimin e aseteve, turizmin, logjistikën, arsimin dhe argëtimin.
Me një fuqi punëtore prej afërsisht 5,500 profesionistësh, Grupi BALFIN vazhdon të rritet vazhdimisht, i udhëhequr nga etika e fortë e biznesit, stabiliteti financiar, inovacioni dhe një angazhim afatgjatë për ndikimin në komunitet përmes Fondacionit Mane.

Elektro-Servis shpk, pjesë e grupit prestigjioz BALFIN, dhe është një nga qendrat më të mëdha dhe profesionale të shërbimit pas-shitjes në Shqipëri, e autorizuar nga marka ndërkombëtare si Samsung, Beko, LG, BOSCH etj.

Po zgjerojmë ekipin dhe kërkojmë Teknikë per kategorine e Lavatriceve ,të motivuar që duan të rriten profesionalisht.

Çfarë ofrojmë :
✅PAGE SHUM E MIRE
✅BONUS MUJOR
✅STABILITET AFATGJATE PUNE
✅MUNDESI REALE PER RRITJE PROFESIONALE
✅TRAJNIME TEKNIKE BRENDA & JASHT VENDIT
✅LEJE VJETORE / FESTAT ZYRTARE PUSHIM

Kërkesat për Pozicionin:
  • Përgjegjshmëri përkushtim ndaj punës dhe te ket deshiren per tu rritur profesionalisht.
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
  • Pranon produktet për riparim dhe konstaton defektet brenda afatit të përcaktuar, në përputhje me udhëzimet
  • Kryen riparimin dhe testimin e produkteve sipas standardeve
  • Raporton në kohë statusin dhe progresin e produkteve të trajtuara
Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj deri ne date 28 Shkurt 2026 në adresen e email hr@elektroservis.al
ose kontaktoni në +35568 40 27781 për më shumë informacione.

Apply WhatsApp
Back