• Tirane, Kerkojme sanitare

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Rr. e Kavajes | 21 Dhjetori
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Hoteleri
Eksperienca
me dhe pa eksperience
  • Tirane, Kerkojme sanitare​

Mosaic Home Hostel and Garden eshte ne kerkim te nje pjestari te ri ne ekipin e tij.
Kerkojme sanitare per te ndihmuar ne pastrimin dhe mbarevajtjen e hostelit.

Te interesuarit mund te na dergojne CV ne email : info@tirana-mosaic.com
ose ne numrin e telefonit: +355 69 3732800.

Cel. : +355693732800
 


Apply WhatsApp
Back
Top