• Tirane, Kerkohet menaxher/e dyqani

Kompania VitaLab shpk eshte nje projekt i ri nga experienca mbi 10 vjecare.
Ne tregtojme pajisje te ndryshme mjekesore dhe laboratorike, lende te para kozmetike dhe ambalazhe kozmetike.
Synimi jone eshte ne nje te ardhme shume te afert te jemi lider ne tregun Shqiptare.
Ne jemi në kërkim të njerëzve të përkushtuar dhe ambiciozë, të gatshëm për tu rritur nga ana ekonomike dhe profesionale.

Kandidati duhet te plotesoje keto kushte:
Aftësi shumë të mira komunikuse
Te kete aftesi te mira menaxheriale dhe te jete fleksibel.
Te kete njohuri shume te mira ne programet baze te kompjuterit.
Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze.
Te jete bashkepunues dhe nderveprues me synim arritjen dhe permbushjen e objektivave dhe pergjegjesive qe i ngarkohen duke u pershtatur me dinamiken dhe ritmin e punes.
Mosha 20-30 vjec.


Te interesuarit qe plotesojne kriteret e mesiperme, mund te dergojne Curriculum Vitae ne adresen: vitalabshpk@gmail.com
Të gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas rregullave per Mbrojtjen e te Dhenave Personale.
Do te kontaktohen per interviste vetëm kandidatet e perzgjedhur.
 


Apply
Back
Top