• Tirane, keni IDE BIZNESI dhe doni financim?

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Cmimi Euro
700
SHOQERIA KLEVIS
Kerkon te punesoj staf i cili ka informacion dhe eksperinc ne fusha te ndryshme biznesi por nuk ka mundesi financiare per ti arritur ato vete
Ne ofrojme bashkpunim pasi te bejme shqyrtimin e ideve te aplikanteve
Ju presim te na kontaktoni ne email tone per te lene nje takim prane zyrave tona dhe gjithashtu per te na shprehur iden tuaj te biznesit
klevis_shpk@yahoo.com

Cel. : 0684024023
 


Contact WhatsApp
Back
Top