Tirane, jepet me qera zyre Kati 2, 142 m² 1.500 Euro (Ruga Papa Gjon Pali II)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Rr. e Elbasanit | Shkolla Baletit
- Tipi
- zyre
- Siperfaqja m²
- 142 m²
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 1500 €
Zona/Rruga : Ruga Papa Gjon Pali II
Ambjenti ndodhet në një prej zonave më të preferuara për zhvillimin e biznesit, tek RTSH-ja pranë Liceut Artistik.
• Informacion mbi pronën:
- Sipërfaqe neto prej 142.2 m²
- Pozicionohet në katin e dytë në një ndërtesë të mirëadministruar, me dy ashensor.
- Organizimi: Hapësirë Open Space + 2 Tualete.
- Në cmim është i përfshirë taksa 15%.
• Totalisht i investuar:
- Shtruar me parket, disponon kondicioner, gjenerator me hyrje- dalje automatike në rast të mungesës së energjisë elektrike.
- Furnizohet me dy linja 6kw dhe 20kw si dhe ushqehet me sistem elektrik 3 fazor.
- Depozita uji të personalizuara.
- Eshtë i pajisur me linjë interneti të brendshem për 14 vende pune të gatshme (Kabllot e internetit jane sipas standartit IP).
- Mirëmbajtja elektrike dhe hidraulike realizohet nga qiradhënësi.
Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!
Ambjenti ndodhet në një prej zonave më të preferuara për zhvillimin e biznesit, tek RTSH-ja pranë Liceut Artistik.
• Informacion mbi pronën:
- Sipërfaqe neto prej 142.2 m²
- Pozicionohet në katin e dytë në një ndërtesë të mirëadministruar, me dy ashensor.
- Organizimi: Hapësirë Open Space + 2 Tualete.
- Në cmim është i përfshirë taksa 15%.
• Totalisht i investuar:
- Shtruar me parket, disponon kondicioner, gjenerator me hyrje- dalje automatike në rast të mungesës së energjisë elektrike.
- Furnizohet me dy linja 6kw dhe 20kw si dhe ushqehet me sistem elektrik 3 fazor.
- Depozita uji të personalizuara.
- Eshtë i pajisur me linjë interneti të brendshem për 14 vende pune të gatshme (Kabllot e internetit jane sipas standartit IP).
- Mirëmbajtja elektrike dhe hidraulike realizohet nga qiradhënësi.
Për informacion më të detajuar dhe vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni!
Contact WhatsApp