Tirane, jepet me qera Vile 2+1+Ballkon Kati 2, 110 m² 600 € (Rruga Muhamed Deliu, prane Restorant Freskut)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 3 Fresku | Linze
- Tipi
- Vile
- Siperfaqja m²
- 110 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 600 €
Qira, Hyrje Private 2+1+verande+ post parkimi perfshire, Fresk, 600 Euro
Karakteristika te prones:
– Apartament 2+1
– Rruga Muhamed Deliu, prane Restorant Freskut
– Vile 3 kateshe
– Kati 2
– E mobiluar
– Siperfaqja 110m²
– Cmimi 600 Euro
Jepet me qira kati i 2 i nje vile 3 kateshe me organizim 2+1, i cili ndodhet tek rruga Muhamed Deliu, 3 minuta ne kembe nga Restorant Fresku. Hyrja organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, tualeti dhe ballkoni spacioz. Hyrja eshte e mobiluar totalisht dhe e pajisur me kondicioner. Mundesi parkimi pa pagese extra.
Vila ka shkalle te vecuara dhe eshte totalisht e pavarur nga pjesa tjeter e hyrjeve.
Zona i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, si markete, dyqane, shkolle, kopesht, farmaci, linja urbani, etj.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692061214
Karakteristika te prones:
– Apartament 2+1
– Rruga Muhamed Deliu, prane Restorant Freskut
– Vile 3 kateshe
– Kati 2
– E mobiluar
– Siperfaqja 110m²
– Cmimi 600 Euro
Jepet me qira kati i 2 i nje vile 3 kateshe me organizim 2+1, i cili ndodhet tek rruga Muhamed Deliu, 3 minuta ne kembe nga Restorant Fresku. Hyrja organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, tualeti dhe ballkoni spacioz. Hyrja eshte e mobiluar totalisht dhe e pajisur me kondicioner. Mundesi parkimi pa pagese extra.
Vila ka shkalle te vecuara dhe eshte totalisht e pavarur nga pjesa tjeter e hyrjeve.
Zona i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, si markete, dyqane, shkolle, kopesht, farmaci, linja urbani, etj.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare!
Cel. : 0692061214