Tirane, jepet me qera apartament 3+1+Ballkon Kati 6, 110 m² 550 € (Bulevardi Gjergj Fishta)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Ekspozita | Gjykata
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 110 m²
- Nr dhoma
- 3+1
- Kati
- Kati 6
- Cmimi Euro
- 700 €
Apartament me qira 3+1 – Bulevardi Gjergj Fishta, pranë Ekspozitës/Gjykatës në kryqëzimin Vasil Shantos
Ideal për një familje
Vendndodhja: Kryqëzimi Vasil Shanto, pranë Ekspozitës dhe Gjykatës
Sipërfaqja: 110m² (Kati 6, pa ashensor)
Organizimi i apartamentit:
Zona e kryqëzimit Vasil Shanto, përgjatë Bulevardit Gjergj Fishta, është një nga pikat më strategjike të Tiranës, që ndodhet në afërsi të shumë destinacioneve kryesore të qytetit.
Cel. : 0692058012

Organizimi i apartamentit:
- Ambient ndenje
- Ambient gatimi i ndarë
- Ambient ngrenie
- 2 dhoma gjumi
- 1 ambient studimi/pune
- 1 tualet
- 1 ballkon
- Apartamenti është i mobiluar
- Pajisur me kondicioner
Zona e kryqëzimit Vasil Shanto, përgjatë Bulevardit Gjergj Fishta, është një nga pikat më strategjike të Tiranës, që ndodhet në afërsi të shumë destinacioneve kryesore të qytetit.
- Zona është e lidhur shumë mirë me rrjetin e transportit publik dhe ka dalje direkte në rrugë kryesore, duke lehtësuar lëvizjen në qytet.
- Vetëm disa minuta larg, Rruga Myslym Shyri është një nga rrugët më të frekuentuara dhe të njohura për tregtinë e saj, me shumë dyqane, kafene dhe shërbime.
- Vetëm 10-15 minuta në këmbë nga Zona e Bllokut, një nga zonat më të gjalla dhe të njohura të Tiranës për jetën e natës, restorantet dhe kafenetë moderne.
- Liqeni ndodhet rreth 20 minuta larg në këmbë, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer për aktivitete në natyrë, si ecje, vrapim, dhe relaks në Parkun e Liqenit.
- Zona ka afër supermarkete, farmaci, banka dhe qendra tregtare, duke ofruar lehtësi në përmbushjen e nevojave të përditshme.
Cel. : 0692058012