• Tirane, jepet me qera apartament 3+1+Ballkon Kati 6, 110 m² 550 € (Bulevardi Gjergj Fishta)

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
7 Ekspozita | Gjykata
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
110 m²
Nr dhoma
3+1
Kati
Kati 6
Cmimi Euro
700
Apartament me qira 3+1 – Bulevardi Gjergj Fishta, pranë Ekspozitës/Gjykatës në kryqëzimin Vasil Shantos

🔑 Ideal për një familje
📍 Vendndodhja: Kryqëzimi Vasil Shanto, pranë Ekspozitës dhe Gjykatës
📏 Sipërfaqja: 110m² (Kati 6, pa ashensor)

Organizimi i apartamentit:
  • Ambient ndenje
  • Ambient gatimi i ndarë
  • Ambient ngrenie
  • 2 dhoma gjumi
  • 1 ambient studimi/pune
  • 1 tualet
  • 1 ballkon
Detaje shtesë:
  • Apartamenti është i mobiluar
  • Pajisur me kondicioner
Karakteristikat e zonës:

Zona e kryqëzimit Vasil Shanto, përgjatë Bulevardit Gjergj Fishta, është një nga pikat më strategjike të Tiranës, që ndodhet në afërsi të shumë destinacioneve kryesore të qytetit.
  • Zona është e lidhur shumë mirë me rrjetin e transportit publik dhe ka dalje direkte në rrugë kryesore, duke lehtësuar lëvizjen në qytet.
  • Vetëm disa minuta larg, Rruga Myslym Shyri është një nga rrugët më të frekuentuara dhe të njohura për tregtinë e saj, me shumë dyqane, kafene dhe shërbime.
  • Vetëm 10-15 minuta në këmbë nga Zona e Bllokut, një nga zonat më të gjalla dhe të njohura të Tiranës për jetën e natës, restorantet dhe kafenetë moderne.
  • Liqeni ndodhet rreth 20 minuta larg në këmbë, duke ofruar një mundësi të shkëlqyer për aktivitete në natyrë, si ecje, vrapim, dhe relaks në Parkun e Liqenit.
  • Zona ka afër supermarkete, farmaci, banka dhe qendra tregtare, duke ofruar lehtësi në përmbushjen e nevojave të përditshme.

Cel. : 0692058012

WhatsApp
Back