Tirane, jepet me qera apartament 2+1+BLK Kati 2, 80 m² 450 Euro (Myslym Shyri)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 80 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 2
- Cmimi Euro
- 450 €
Zona/Rruga : Myslym Shyri
[FONT=Söhne]Super Apartament me qera 2+1, 450 euro, Myslym Shyri!
Ekskluzivisht për ju, ofrohet për qira një apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të Myslym Shyrit, pranë shkollës "Konferenca e Pezës". Vendndodhja e tij i bën këto apartamenta një zgjedhje ideale për banim.[/FONT]
[FONT=Söhne]Me një organizim të mrekullueshëm, apartamenti ka një korridor hyrjeje që ndan ambientin e dites, një kuzhinë të veçuar, dy dhoma gjumi dhe një tualet. Gjithashtu, ndodhet në katin e dytë të një objekti ekzistues dhe ofrohet me mobilim.[/FONT]
[FONT=Söhne]Ne cmim nuk perfshihet tatimi prej 15%[/FONT]
[FONT=Söhne]Mos e humbni këtë mundësi të rrallë për të siguruar një apartament të shkëlqyeshëm në një prej zonave më të kërkuara të kryeqytetit.
Rezervoni tani per ta bere tuajen![/FONT]
Cel. : +355693625528
[FONT=Söhne]Super Apartament me qera 2+1, 450 euro, Myslym Shyri!
Ekskluzivisht për ju, ofrohet për qira një apartament 2+1 në një nga zonat më të kërkuara të Myslym Shyrit, pranë shkollës "Konferenca e Pezës". Vendndodhja e tij i bën këto apartamenta një zgjedhje ideale për banim.[/FONT]
[FONT=Söhne]Me një organizim të mrekullueshëm, apartamenti ka një korridor hyrjeje që ndan ambientin e dites, një kuzhinë të veçuar, dy dhoma gjumi dhe një tualet. Gjithashtu, ndodhet në katin e dytë të një objekti ekzistues dhe ofrohet me mobilim.[/FONT]
[FONT=Söhne]Ne cmim nuk perfshihet tatimi prej 15%[/FONT]
[FONT=Söhne]Mos e humbni këtë mundësi të rrallë për të siguruar një apartament të shkëlqyeshëm në një prej zonave më të kërkuara të kryeqytetit.
Rezervoni tani per ta bere tuajen![/FONT]
Cel. : +355693625528