Tirane, jepet me qera apartament 1+1+Aneks+Ballkon Kati 4, 75 m² 530 € (Bulevardi i ri (ish stacioni i trenit))
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 9 Stacioni Trenit | Zogu i Zi
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 76 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 4
- Cmimi Euro
- 530 €
Shtëpi me qera Deluxe 1+1 Bulevardi I ri (ish shtacioni I trenit 2 minuta nga sheshi skenderbe dhe super pamje sepse eshte realisht ne bulevard), me super ndricim dhe pamje, ashensor, parket etj
CILËSI PREMIUM (jo komision)
Jepet me qera apartament 1+1 tek Bulevardi i ri (realisht në boulevard dhe me pamje spektakolare të Tiranës).
Apartament super I Investuar, Pallat i Ri me Ashensor - Arredim Premium, Elektroshtëpiake modelet më të reja, Sistem Kondicionimi etj.
Apartament me Sipërfaqe Totale: 75 m2
Ndodhet në Katin e 4 të një pallati të sapopërfunduar dhe I pajisur me Ashensor
Apartament me investime në vlerë rreth 40,000 euro.
I Arreduar me Arkitekt
Shtruar totalisht me Parket Ac4
Dhoma e Gjumit, Kuzhina me tavan të varur dhe Spote Led, krevat dopio me dyshek të ri dhe shumë cilësor
Çdo hapesirë e shfrytëzuar në perfeksion
Kënd i ri dhe shumë komod në Soxhorno
Elektroshtëpiaket janë të gjitha modelet më të reja si ( Furrë, Pianur dhe Lavatriçe / Bolier inverter, Tv Smart, Frigorifer 2-katësh etj.
Vetrata jane Dopioxham Plastiko – Termike
Tualet me Hidrosanitare cilësore Inkaso
Apartamenti disponon një ballkon me pamje nga bulevardi.
Pallati është shumë mire i administruar.
Çmimi: 530 Euro /muaj
Kushte për qeramarrësin: Nuk lejohen kafshë, dhënie me qera/ nënqera, perdorimi i ambientit vetem për banim.
Për më shumë Info mund të kontaktoni në numrin 0676463385.
Agjensitë të mos kontaktojnë pasi nuk do të marrin përgjigje!
CILËSI PREMIUM (jo komision)
Jepet me qera apartament 1+1 tek Bulevardi i ri (realisht në boulevard dhe me pamje spektakolare të Tiranës).
Apartament super I Investuar, Pallat i Ri me Ashensor - Arredim Premium, Elektroshtëpiake modelet më të reja, Sistem Kondicionimi etj.

Çmimi: 530 Euro /muaj
Kushte për qeramarrësin: Nuk lejohen kafshë, dhënie me qera/ nënqera, perdorimi i ambientit vetem për banim.
Për më shumë Info mund të kontaktoni në numrin 0676463385.
Agjensitë të mos kontaktojnë pasi nuk do të marrin përgjigje!