Tirane, jepet me qera ambjent biznesi Kati 0, 204 m² 3.200 € (rruga Siri Kodra)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 8 Rr. Bardhyl | Siri Kodra | Riza Cerova
- Tipi
- ambjent biznesi
- Siperfaqja m²
- 204 m²
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 3200 €
Ambient biznesi për qira në rrugën Siri Kodra, Tiranë. Në një nga zonat më të kërkuara dhe të frekuentuara të Tiranës, ofrojmë këtë ambient biznesi modern dhe shumë funksional. Informacion mbi pronën: • Sipërfaqe neto: 204.45 m² • Kati: 0 (buzë rruge kryesore) Cilësime të pronës: • Fasadë xhami në të gjithë perimetrin, që siguron ndriçim natyral maksimal dhe ekspozim perfekt për çdo biznes. • Open space, me mundësi organizimi fleksibël sipas nevojës së aktivitetit. • Dy hyrje të vecanta nga të dyja anët e rrugës, duke rritur aksesueshmërinë dhe funksionalitetin. • Dy tualete. Përparësitë e ambientit: • Vendndodhje në një nga rrugët më të lëvizshme dhe të frekuentuara të qytetit. • I përshtatshëm për aktivitete të ndryshme si: showroom, dyqan, zyrë, klinikë, bar–kafe, restorant, qendër estetike etj. • Corner (kënd), me dukshmëri të lartë dhe prezencë dominuese. Një mundësi perfekte për të zhvilluar biznesin tuaj në një nga pikat më të favorshme të Tiranës! Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, na kontaktoni.
Cel. : 0697305110
Cel. : 0697305110