Tirane, jap me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 1, 100 m² 350 € (Fabrika e Miellir)
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 6 Yzberisht | Misto Mame
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 100 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 1
- Cmimi Euro
- 350 €
Qira, Hyrje Private 2+1+blk+2 poste parkimi, Unaza e Re – Fabrika e Miellit, 350 Euro
Karakteristika te prones:
– Hyrje private 2+1
– Rruga Gjergj Elez Alia
– Shtepi Private
– Kati 1
– I mobiluar
– Siperfaqja 100 m²
– Cmimi 350 Euro/muaj
Jepet me qira hyrje private 2+1+verande+blk e mobiluar, e cila ndodhet ne katin e 1 te nje shtepie private pranë Fabrikes se Miellit, zona Unaza e Re.
Organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, korridori, tualeti dhe veranda.
Njera nga dhomat e gjumit eshte ne proces mobilimi me 2 krevate tek.
Hyrja ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, si dyqane, market, farmaci, kafe, shkolla, kopshte etj.
Parkim i garantuar per 2 makina.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone, kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare.
Cel. : 0692061214
Karakteristika te prones:
– Hyrje private 2+1
– Rruga Gjergj Elez Alia
– Shtepi Private
– Kati 1
– I mobiluar
– Siperfaqja 100 m²
– Cmimi 350 Euro/muaj
Jepet me qira hyrje private 2+1+verande+blk e mobiluar, e cila ndodhet ne katin e 1 te nje shtepie private pranë Fabrikes se Miellit, zona Unaza e Re.
Organizohet ne sallon ndenje, ambient gatimi, 2 dhoma gjumi, korridori, tualeti dhe veranda.
Njera nga dhomat e gjumit eshte ne proces mobilimi me 2 krevate tek.
Hyrja ndodhet ne nje zone e cila i ofron te gjitha facilitetet e nevojshme, si dyqane, market, farmaci, kafe, shkolla, kopshte etj.
Parkim i garantuar per 2 makina.
Per me shume informacione ose per nje vizite ne prone, kontaktoni ne numrin e agjencise imobiliare.
Cel. : 0692061214