• Tirane, ftese per oferte Oferte per Dru Zjarri

ISLAMIC RELIEF
WORLDWIDE
Rr. “Gjergji Legisi”, Ndertesa nr.90, ngjitur me magazinat e Adidas Laprake , Tiranë, Albania
Tel: 0677033379
Procurement@islamicrelief.al

Fondacioni “Islamic Relief Worldwide” e ka zanafillën në Shqipëri ne vitin 1991. Islamic Relief- Albania office është rregjistruar si një organizatë ndërkombëtare në Shqipëri me vendim gjykate nr. 44 me 14 Korrik 1994. Aktualisht Fondacioni operon në rrethet Shkodër e Tiranë dhe ne qytetin e Pogradecit dhe atë të Lushnjes me projekte te ndryshme zhvillimore në sektorët e edukimit, infrastrukturës, rritjes së kapaciteteve, mbrojtjes dhe promovimit të të drejtave të njeriut, shëndetësisë dhe në projekte sezonale si Kurbani ,Ramazani dhe projektit te Dimerit.

Ftesë për Ofertë
Tirana më 18.09.2023

Fondacioni Islamic Relief- Zyra e Shqiperise ka hapur ftesën për ofertë me objekt:

Blerje: DRU ZJARR

Specifikimet teknike


  • Lloji: Dru Zjarri Ahu
  • Njesia: Meter Kub
  • Modeli : Ne palete

Dimensionet: Palet me permasat prej 0.80 m*2.1 dhe 1.20m2, pra nje volum prej 2 m kub dru te çara dhe te stivosur ne brendesi te tyre.

Destinacioni ku mund te shperndahet druri, zona Pogradec, Korce,Lushnje, Tirane, Kavaje, Kukes ,Bulqize, Elbasan, Librazhde dhe Shkoder.

Dru Zjarri ne total do te blihen 376 M3 dru (ahu)
Me nje rritje te mundeshme .

Kerkohet ne oferte te jepet çmimi per M3 dru, dhe te specifikohet nese perfshihen ose jo ne çmime sherbimi si me poshte:

1. Transporti ne te gjitha destinacionet e kerkuara
2. Fature te rregullt tatimore
3. Pirun per te lehtesuar ngarkimin dhe shkarkimin e paletave.
4. Te respektoj kushtet e kontrates

Shenim: Pagesa do te kryhet nepermjete bankes.

Oferta juaj duhet të jetë në një zarf të mbyllur dhe të vulosur me mbishkrimin
OFERTE PER DRU dhe duhet dërguar në adresën:

-Adresa: Rruga “Gjergji Legisi”, Ndertesa nr.30, ngjitur me magazinat e adidas Laprake , Tiranë.

Brenda zarfit duhet te paraqisni , Oferten ekonomike firmosur dhe vulosur, Niptin , dhe nese keni ndonje reference per projekte te ngjashme ben avantazhe.

-Afati i fundit për dorëzimin e ofertave është më datën 06/10/2023 ne oren 16:00

Oferta ne menyre tjeter apo afat tjeter do quhen te pavlefshme dhe si rezultat nuk do merren ne konsiderate.

Islamic Relief Albania ka zero tolerance ndaj çdo thyerje proçedurash si:

• Politika kunder Rryshfetit dhe Korrupsionit.
• Kodi i Sjelljes
• Respektimi dhe Mbrojtja e Grupeve Vulnerable (Perfitueseve) te IRA

Për çdo pyetje ju lutem mos hezitoni t’i adresoni në: procurement@islamicrelief.al ose te kontaktoni ne: Tel.: 0677033379

NOTE Bashkangjitur keni nje format qe duhet ta plotesoni ,firmosni dhe ta ktheni ne zarf te mbyllur.

Cel. : 0677033379

Cel. : 0677033379
 

Attachments

  • Formati oferte.docx
    14.2 KB · Views: 23


Contact WhatsApp
Back
Top