• Tirane, ENZO ATTINI kerkon te punesoje EKONOMISTE (full time) Paga. 60000 lek

ENZO ATTINI kerkon te punesoje nje EKONOMISTE (full time)

KËRKESAT E PROFILIT:
1-Te kete mbaruar fakultetin ekonomik.
2-Te kete eksperience pune si ekonomiste.
3-Te kete bere kursinin e fiskalizimit
4-Te dije te punoje ne menyre perfekte me programin Financa 5 dhe ne exel.
5- Preferohet te kete pasur eksperience ne zyre kontabiltietit.
6- Mosha e detyrueshme mbi 27 vjec.

- PAGESA 60000 LEKE

Nuk do te meren parasysh CV pa eksperience te plote pune si Ekonomiste si dhe nen moshen 27 vjec!

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar:
EMAIL: info@enzoattini.al
TEL. +355676323466
Suksese!
 


Apply WhatsApp
Back
Top