• Tirane,Disponoj license si inxhinier gjeolog,vlersues pasurish të paluajtshme,si dhe license per pronsine industriale,si per markat,dizenjot,tregusit

Disponoj license profesioni si inxhinier gjeolog,license per vlersim te pasurive te paluajtshme,license si perfaqesues i autorizuar nga Drejtoria e pergjithme e pronesise industriale(DPPI) per regjistrim markash,dizenjove industriale apo treguesve gjeografike ne RSH-se.Regjistrimi i produkteve te bizneseve me logon,ngjyren,apo formen e tyre ben te mundur qe produkti te mbrohet ligjerisht nga keqperdoruesit e tjere ne treg pa lejen Tuaj.Licensat e lartpermendura jane te leshuara nga institucionet shteterore per te ofruar keto sherbime si profesione te lira.Per cdo subjekt apo institucion i interesuar per keto sherbime te mesiperme,kundrejt tarifave te tregut mund te kontaktoje ne nr tel 00355695291520​.
 


WhatsApp
Back
Top