• Tirane, blejme, ristrukturojme,shesim kompani private te vogla/te mesme

Tirane
Blejme kuota te plota per shoqeri tregtare te vogla dhe te mesme aktive/ne veshtiresi financiare/ para fillimit te procesit te likujdimit/falimentit.

Blejme, ndermjetesojme, ristrukturojme, transferojme shoqeri te vogla/te mesme.
Konsulence tatim-taksa.
Konsulence, hartim procedura dhe politika per Prokurimet ne sektorin privat .
Konsulence Ligjore, perfaqesim ligjor ne te gjitha nivelet e gjyqsorit.

Per detaje, proceduren e bashkepunimit jeni te lutur te na kontaktoni:

info@adviser.al
0692074495
 


Contact WhatsApp
Back
Top