• Tirane, Biçiklet BMX "MarsStar", 80 Euro

Cmimi Euro
80
Ngjyra.....: gri e erret

Biçiklet BMX "MarsStar", model i limituar/e perdorur.
E rikostruktuar me pjes origjinale, gjendja eshte e mirë dhe e pershtatshme per femijë dhe per personat e apasinuar në stilet e ndryshme me bicikleta pasi eshte e pajisur për rrotullimin e plote te timonin pa asnje problem.
çmimi 70-80€
Kontaktonu ne what's up
0685839179 per foto.
 


WhatsApp
Back
Top