• Tiranë, shes Televizor "BUTRINTI", bardh e zi, prodhim shqiptar 2000 Euro

Tirane
Tipi
Televizor
Cmimi Euro
2000
Shes TV "BUTRINTI", bardh e zi 24", prodhim shqiptar i vitit 1983. Prodhuar në Uzinën e Radio Televizorave Durrës. TV është në gjendje pune dhe është i mirëmbajtur. Çmimi është 2.000 Euro. TV shitet për koleksionistë dhe kineastë që duan të bëjnë filma të para viteve '90, por mbase dhe diku më pas. Kush është i interesuar ta blejë, të telefonojë ose të lërë mesazh në këtë numër : Cel. : 067 48 78 225.
 


WhatsApp
Back
Top